"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. május 21., kedd

Megalakult a Keresztény Nők a Femen Ellen nemzetközi mozgalom - videóval

Maria Piasecka Łopuszańska
A minden hagyományos értéket tagadó Femen nevű szélsőliberális, destruktív, feminista "nőjogi aktivisták" Istent és embert nem ismerő ámokfutás-sorozatának reakciójaképpen nemrégiben megalakult a Keresztény Nők a Femen Ellen (Christian Women Against Femen) elnevezésű nemzetközi mozgalom. A mozgalom elindítója egy lengyel hölgy, Maria Piasecka Łopuszańska, aki nem mellesleg a Kobiety Dla Narodu (KDN) - magyarul Nők a Nemzetért - elnevezésű lengyel hazafias mozgalom vezetője is.

A Christian Women Against Femen Facebook-oldalának létrehozását a KDN és a Jobbik IT lelkes és rendpárti tagjai kezdeményezték. Büszkék lehetünk ezekre az igazi nőkre, akik megelégelték a  teremtett emberi mivoltukból teljesen kifordult lények őrjöngéseit.

A Keresztény Nők a Femen Ellen mozgalom tagjai büszkén vállalják, hogy az ő testük a Szentlélek temploma, és hitük által válnak igazán szabaddá. Vallják, hogy az Isten, a haza és a család szentháromsága biztosíthatja az igazi női szabadságot az emancipáció mocsara helyett. Lelkesítő videójuk (angol nyelven) az alábbiakban tekinthető meg:


Néhány kép a mozgalom FB-oldaláról a magyar lányok, anyák fotói közül:













Forrás: kuruc.info

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Ajánlott posztok:
  1. A végjáték elkezdődött - Sátáni örjöngés Brüsszelben
  2. Mégegyszer a sátánista FEMEN aktivistákról