"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. április 27., szombat

Mégegyszer a sátánista FEMEN aktivistákról

A feminizmus veszélyes jelenség, ami lerombolhatja Oroszországot – mondta Kirill moszkvai pátriárka. Az orosz ortodox egyház feje az ukrán ortodox nők egyesületének moszkvai találkozóján kifejtette: a feminizmus a házasságon és családon kívül képzeli el a női „pszeudo-szabadságot” – idézi a Guardian angol baloldali napilap az Interfax hírügynökség közlését.
Hozzátette: a férfinak kifelé kell néznie, dolgoznia kell és pénzt kell keresnie a családja számára, a nőnek pedig befelé kell fordulnia, ahol az otthona és a gyerekei vannak. A pátriárka szerint ezt a nőknek ezt a „hihetetlenül” fontos szerepét „leromboljuk”, akkor minden mást is le tudunk rombolni, a családot és akár a szülőföldünket is.

Kereszt elfűrészelése vs. Regnum Marianum kereszt
A nő elsődleges feladata Kirill szerint az, hogy a családi élet központja és védelmezője legyen. A feminizmus viszont „ellenzi a családi értékeket”. Kirill leszögezte: nem ellenzi, hogy a nők karriert csináljanak akár az üzleti, az akadémiai vagy a politikai életben, de látniuk kell a „prioritásokat”. Kirill úgy látja: nem véletlen, hogy a legtöbb feminista vezér nem élt házasságban.

Forrás: Magyar Kurír

Kyrie Eleison,  Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, 

Ajánlott bejegyzés: A végjáték elkezdődött - Sátáni örjöngés Brüsszelben

Apologéta: A FEMEN csoport egy Ukrajnában 2008-ban alapított tiltakozó(?) (protest) csoport. Az tette őket nemzetközileg ismertté, hogy meztelenül, vagy félmeztelenül tartják közterületen a tiltakozásaikat. Az ajánlott bejegyzés képei jól mutatják a gyűlölettől és sátántól megszállt testüket és lelküket. Mintha nem is emberi mivoltuk lenne. Szervezetük célja: "A fiatal nők szellemi és erkölcsi tulajdonságainak kialakítására (kiépítésére) egy vezetői réteg kialakítása... [Wikipédia]" Ez még viccnek is rossz. Képeken bemutatott tetteik alapján - hívő katolikusként - csak az mondható el, amit már említettem, hogy a sátánnak eladott lelkűek és a sátán által megszállottak. Ez tetteiken is átjön, mert majdnem minden esetben az egyház, az egyházi személyek vagy egyházi jelképek a célpontjaik. Feltehetném a kérdést, hogy ki az Egyház legnagyobb ellensége? Kirill pátriárka felemelte hangját ellenük, de kíváncsi vagyok, hogy Erdő Péter, mint az európai Püspöki Konferencia Elnöke mikor fogja felemelni szavát. A tegnapi hír pont az ő 'fennhatósága' alá tartozó papok és főpap elleni támadásról szól. Arra is kíváncsi lennék, hogy ezeknek a nőknek nem nevezhető sátánfajzatoknak miért adnak az Európai Unióba beutazási vízumot? Miért nem lehet őket kívül tartani a határokon?