"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. január 20., vasárnap

Hindu tánc katolikus templomban... [videóval]

"Én vagyok az Úr, a te Istened, én hoztalak ki Egyiptom földjéről, a szolgaság házából. Senki mást ne tekints Istennek, csak engem." [Exo 20,2-3]
Arról már írtam, hogy a dominikánus szerzetesek a sátánista Lady Gaga zenéjére ropták a táncot és hirdették az evangéliumot - bár ez a balaszfémiával határos kijelentés -, vagy szintén volt blog bejegyzésem, hogy a Hamburgban - igaz evangélikus - Szent Mihály templomban szabadkőműves konvent volt, de arról is írtam már, hogy Úrnapi szentségtörést követtek el  TÁNCCAL az oltár körül.
Most megint megint arról kell meggyőződni, hogy hasonló módon, de most HINDU tánccal szentségtelenítenek meg egy katolikus templomot a Németországi Untermarchtalban.  Az Untermarchtali templomot egy jezsuita páter látja el, ahogyan a felvételből kiderül.
 Eddig is tudtuk, hogy a jezsuiták multikulturializmusa, szabadkőművessége és eretneksége (gondoljunk csak Karl Rahnerre a II. Vatikáni Zsinaton) kívánni való hagy maga után, de most újra látni kell, hogy mire képes vetemedni egy jezsuita páter. Ingác atyán meg forog az égben a "sírjában", mert hogy anno Luther "hülyesége" után azért alapították a Jezsuita Rendet, hogy a mindenkori pápának feltétlenül engedelmeskedve a katolikus vallást védelmezzék és terjesszék. Ezt tették az első időkben, pl. Xavéri Szent Ferenc vezetésével Japánban - olyan sikerrel, hogy Japánnak az 1600 évek elején történt 200 éves bezárkózása után - még maradtak voltak olyan keresztények a szigetországban, hogy az 1800-s évek elején az új térítéskor le tudták vizsgáztatni a protestáns térítőket, hogy hány szentség van stb. kérdésekkel.
Ezek fényében kell megítélni a jezsuiták ténykedését.


Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison
Forrás: a www.pius.info alapján a Youtube.com