"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2012. december 25., kedd

Vallási intolerancia a katolikusokkal szemben...

Vasárnap egy dél-kaliforniai katolikus templom betlehemesét gyalázták meg ismeretlen tettesek - írja a brit MSN. A vandálok a kis Jézusnak Hitler-bajszot rajzoltak és a homlokára ráírták: Heil Hitler. A magyar kormány azonnal küldjön tiltakozó jegyzéket az amerikai kormánynak, a magyar keresztény egyházak azonnal tiltakozzanak a barbár keresztényellenes bűntett miatt.
Apologéta:
amennyiben hasonló intolerancia vagy pontosítsunk: támadás történt volna az iszlámmal szemben, akkor Pakisztántól Amerikáig tiltakoznának a muszlimok (teljesen jogosan). Ha mindez egy zsidó jelképpel szemben történt volna, akkor vinnyogva a világ összes nyomtatott, audió, vizuális és internetes médiája (legalább is ami a cionista zsidók kezében van). Velünk katolikusokkal mindent meg lehet tenni, mindkor, mindenhol és mindenki belénk törölheti a mocskos cipője talpát. Főtisztelendő, főpásztor atyák ilyen esetben nem kellene tiltakozni?
Kyrie Eleison,  Kyrie Eleison, Kyrie Eleison