"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2012. június 26., kedd

Istenkáromlás az egri katolikus rádióban!

Mottó:
„Szívből elfogadom a hittanítást, amely ugyanazzal az értelemmel s mindenkor ugyanazzal a jelentéssel hagyományozódott reánk az apostoloktól az egyházatyák által. Teljességgel elvetem ezért a dogmák fejlődésének eretnek gondolatát, miszerint a dogmák jelentése változik és különbözik attól, amit az egyház korábban hirdetett.
A szent dogmáknak örökre meg kell őrizniük azt a jelentést, amit az Anyaszentegyház valaha tanított, s attól soha sem térhet el egy mélyebb betekintés nevében vagy örve alatt... Ha valaki azt állítaná, hogy a tudományos haladásra való tekintettel valaha lehetséges lesz az egyház dogmáit attól eltérően értelmezni, ahogyan azt az egyház értelmezte és értelmezi, kiátkozás sújtsa!”

2012. június 26-án a Szent István (az egri érsek által létrehozott és fenntartott) katolikus  Rádióban a 13 óra után kezdődő zenés blokk első számában a Quien együttes Allah-t dicsérő száma hangzott fel, ami Istenkáromlás. Katolikus, keresztény rádióban olyan zenét adni ami Istennélküli, túl megy megy minden határon. Ráadásul köztudott, hogy Freddie Mercury nyílvánosan vállalta homoszekszualitását.

Édes Egyházam: bűnt bűnre halmozunk?

Uram Irgalmazz nekünk! Uram Irgalmazz nekünk!  Uram Irgalmazz nekünk!