"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. november 7., péntek

A liturgikus megújulás gyümölcsei 57. rész - Pedofil képzés Lengyelországban

A lengyelországi Lublin városának a domonkos Szent Salvio-ról elnevezett  szalézi [SDB] gimnázium tanulói vagyunk. A tanítási napunk szentmisével kezdődik, amit az igazgató "atya" mutat be. Az osztályok "követik" és amikor szünet van, ő azt mondja, hogy van egy általa elképzelt, ártatlan játék. Az apácák és a laikus tanárok macskabajuszt festenek a gyerekek arcára és négykézláb kell felmenniük az emeletre, miközben azt "nyávogják, hogy "Miau". A szobában az igazgató "atya" várja őket egy nagy doboz tejszínhabbal a két térdén és azt mondja a gyermekeknek, hogy ...

nyalják meg, mert ez az amit a macskák szeretnek. Akik vonakodnak megtenni, őket egy barát unszolja, vagy ahogyan a nyolcadik képen látható, a pap böki meg botjával és kénytelen nyalni a térdei közül.


Ha a "mókának" ez a része véget ér, akkor az igazgató "atya" lemegy a földszintre, és a maradék tejszínt szétosztja úgy, hogy a gyerekek letérdelnek és fejük, a tátott szájuk a dereka magasságában van.

Néhány kiválasztott később úgy döntött, hogy ugyanezt a játékot játsza az erdőben, ahol a pap egy nyitott fürdőköpenyben jelent meg virágfüzérrel a fején.

Ha ön úgy gondolja, hogy mindez ez nem egy ártatlan játék, akkor nem ön nem ért egyet a lengyel bíróság ítéletével, amely abban a perben született, amelyet néhány lengyel szülő indított pedofília miatt az igazgató ellen. A bíróság 2012-ben bizonyítékok hiányában felmentette a papot.



Forrás: traditioninaction.org

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Apologéta: No comment!