"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. július 14., hétfő

Mi történt volna, ha a Budapest Pride-n az egyik kamionon valaki egy rabbi kaftánjában jelenik meg?

"De előbb kezet emelnek rátok, és üldözni fognak benneteket. Kiszolgáltatnak a zsinagógáknak és börtönbe vetnek, királyok és helytartók elé hurcolnak a nevemért, azért,hogy tanúságot tegyetek." [Lk 21,13]

A Jobbik kifogásolja, hogy a közjogi méltóságok és a történelmi egyházak nem nyilvánultak meg a Budapest Pride-on történt "magyar- és keresztényellenes megnyilvánulásokkal összefüggésben". Mi történt volna, ha az egyik kamionon nem katolikus papi ruhában jelenik meg valaki, hanem egy rabbi kaftánjában, és nem Nagy-Magyarország térképet ábrázoltak volna nemi szervvel, hanem Izraelét - vetette fel a párt szóvivője, Mirkóczki Ádám.

Mirkóczki Ádám keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: a felvonuláson az obszcén, trágár, magyar- és keresztényellenes megnyilvánulások sorozata kimeríti a garázdaság szabálysértési tényállását. A politikus ezért a rendezők, valamint a plakátok készítőinek, tulajdonosainak hatósági felelősségre vonását sürgette. Egyúttal álságosnak nevezte a KDNP felháborodását arra hivatkozva, hogy kormánypártként felelősek azért, hogy ez megtörténhet.

A Jobbik szóvivője a kettős mérce tipikus esetének nevezte, hogy a közjogi méltóságok nem szólaltak meg, miközben Áder János köztársasági elnök több esetben személyesen is fontosnak tartotta a bocsánatkérést.

Felvetette: mi történt volna, ha az egyik kamionon nem katolikus papi ruhában jelenik meg valaki, hanem egy rabbi kaftánjában, és nem Nagy-Magyarország térképet ábrázoltak volna nemi szervvel, hanem Izraelét. Mirkóczki Ádám szerint ez esetben több világszervezet azonnal összeült volna, Magyarország pedig elsőként ítélte volna el az esetet.

A felvonulás rég nem a homoszexuálisok jogairól szól, hanem a provokációról, az erkölcsi határok feszegetéséről, s ezen logika alapján jövőre akár a pedofilok is ott lehetnek - mondta.

Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Forrás: hunhir.info

Apologéta: ez mostani nem politikai kérdés, bár annak látszik. Teljesen egyet kell értenem Mirkóczki Ádámmal abban, ha a Pride-n valaki ortodox rabbinak öltözve vonult volna fel, akkor a művelt, keresztényellenes, politikailag korrekt nyugat már dühöngve követelné antiszemitizmus miatt a felelősségre vonásunkat.