"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2014. július 11., péntek

A liturgikus megújulás gyümölcsei 49. rész - Bergoglio és a kokain megáldása

A kokain a kokacserje (Erythroxylon Coca) leveléből történő kivonással készül. Mint tudjuk a kokain az egyik legáltalánosabban használt drog. Az argentinai Quechuas indiánok hagyománya a kokacserje levelének rágása, illetve a belőle készült "dohány" szívása pszichotróp hatása miatt (lásd kokain). Mivel jókedvet csinál, ezért tévesen azt hiszik, hogy a levelek isteniek, ezért a kokacserjét úgy imádják mint Istent.

2014. június 9-én az indiánok küldöttsége látogatást tett Bergoglionál, aki az Apostoli Palotában - és nem a Szent Márta házban - fogadta őket. Bemutattak a pápának több zsák koka levelet, amit a pogány bálványimádáshoz használnak.

Ferenc pápa megáldotta a küldöttséget és a zsákokat, ezáltal támogatástását - még ha virtuálisan is - adta a kokain gyógyszerkénti - drogkénti - használatához. A szimbolikus bátorítás mellett megemlítendő, hogy a küldöttséget Milagro Sala elnök, a Tupac Amaru argentin szervezet elnöke volt. Ez a szervezett házakat épít a társadalmilag és gazdaságilag marginalizáltak számára. Egy hős(?) - szerintem inkább csak egy patkány - kommunista gerilla (ma iszóhasználattal terrorista) Che Guevara kommunista, felszabadító(?) mozgalmából. Ebben a mozgalomban volt a második ember Tupac Amaru, akiről az egyesületet elnevezték.

Ez a szervezet egy erős képvislete a pro-homoszexuálisoknak:
  1. Több mint 100 házat épített, amit 2014. június 4-én adtak át.
  2. Támogatta a "Gay Pride Parade" 2014. június 29-én San Salvadorba beli Jujuy-ban, ahol a Tupac Amaru székel.

Ezek után és előtt fogadta Ferenc az indiánokat Milagro Salva vezetésével.




Kyrie Eleison, Kyrie Eleison, Kyrie Eleison

Forrás: traditioninaction.org

Ajánlott olvasmányok:

  1. A liturgikus megújulás gyümölcsei 38. rész - A Vatikán dicsőíti a "Felszabadítási teológiát" [vidóval]
  2. Ensz: "A Vatikán bírálja fölül a tanításait" és a tévtanítók kommentárjai
  3. A végjáték elkezdődött IV. rész
  4. XII. Piusz pápa és a Holokauszt
  5. A katolikus "megújulás" gyümölcsei képekben - 1. rész