"Vigyázzatok, hogy senki félre ne vezessen benneteket bölcselkedéssel és hamis tanítással, ami emberi hagyományokon és világi elemeken alapszik, nem pedig Krisztuson." [Kol 2,8]

2013. január 8., kedd

A sátán kutyája folytatása...

Az Ó év búcsúztató bejegyzésemben "A sátán kutyája" címmel azt a víziót írtam le, hogy ez csak teszt üzem, hogy emberbe ültessék, mint végleges megoldást az un. RFID chippeket. Ennek az előzetese az Egyesült Államokban már megérkezett, igaz egyenlőre még csak egy bankkártya jellegű eszköz tekintetében. Ebben a cikkben erről olvashatunk:

A texasi iskola megbünteti a mikrochipes nyomon követést visszautasító diákokat

Bár nem tudjuk, hogy a Bibliában „fenevad bélyegének” nevezett antikrisztusi rendszerben mikrochipeket vagy valami más, számunkra még ismeretlen vagy fejlesztés alatt álló technológiát alkalmaznak-e majd, mindenesetre a microchipek térnyerése óriási lépést jelent a világ lakosságának irányítása és állandó megfigyelése felé.

A chipek támogatói azzal érvelnek, hogy ezzel a technológiával biztonságosabb a személyazonosítás, hatékonyabb az egészségügyi ellátás, csökkenthető a bűnözés, gyorsabb a fizetés és az ügyintézés egyszerűbbé válik. Nyilván ezekben az előnyökben van igazság, de sajnos ez a chiphasználat egyik és egyedüliként hangsúlyozott oldala csupán.
 
A fenevad bélyegének gyakorlati és lelki következményei is lesznek. A Biblia azt mondja: „Ha valaki imádja a fenevadat és annak a képmását, és felveszi annak a bélyegét a homlokára vagy a kezére, az is inni fog az Isten haragjának borából.” – [Jel 14,9-10]

A fenevad bélyegének elfogadása nem csupán gazdasági döntés lesz, hanem a sátán irányította Antikrisztus és globális rezsimjének elfogadását is jelenti majd egyben. Ez a chiphasználat és egyéb hasonló technológiák végső célja, amiről a módszer támogatói vagy szándékosan nem beszélnek, vagy egyáltalán nem is tudnak. – Joseph Candel.

Forrás: RT.com

Egy texasi iskolakerület a figyelem középpontjába került, amikor bejelentette, hogy a diákoknak folyamatosan egy mikrochippel ellátott nyomon követő diákigazolványt kell hordaniuk. Az új rendszert visszautasító diákok már kezdik érezni döntésük következményeit.

Október 1-től kezdve a texasi San Antonio-ban működő John Jay gimnázium és az Anson Jones középiskola diákjainak minden tanórán magukon kell viselniük fényképes, rádió frekvenciás azonosító chippel ellátott diákigazolványukat, hogy az iskola minden lépésüket nyomon követhesse. Az illetékesek szerint a rendszerre a Texasban komoly méreteket öltött hiányzások csökkentése miatt van szükség, ami miatt az iskolák elesnek bizonyos állami pénzektől. Amennyiben a program sikeresnek bizonyul, az RFID technológiát 112 iskolában fogják bevezetni, ami összesen 100 000 diákot érint.

A diákok, akik eddig visszautasították az új igazolvány viselését, azt mondják, tanáraik folyton üldözik őket és bizonyos iskolai programokon nem vehetnek részt. Néhány diák azt mondta, hogy bizonyos területekről is ki vannak tiltva, mint például a menzákról és az iskolai könyvtárakból.

Andrea Hernandez, a John Jay gimnázium másodéves diákja azt mondta, hogy tanárai nem hajlandók figyelembe venni kérését, hogy tartsák tiszteletben személyiségi jogait és azt mondták neki, hogy ha nem hajlandó viselni az igazolványt, nem vehet részt az iskolai választásokban.

Háromszögeléses helymeghatározás
Andrea, a Salon-nak nyilatkozva elmondta, hogy az állandó megfigyelés olyan érzetet kelt benne, mintha már most megbélyegezték volna a „fenevad bélyegével”, a Bibliában található Jelenések könyvében olvasható részekre utalva.

Amikor a World Net Daily portált megkereste, hogy megossza a szerkesztőkkel az iskola reakcióját, azzal fenyegették, hogy az amerikában hagyománynak számító iskolai diákkirály és királynő választásból is kizárják, ha ellenszegül a diákigazolványok viselésére vonatkozó szabályoknak.

„Az egyik tanár azt mondta, nem szavazhatok, ha nincs megfelelő igazolványom, - mondta Andrea a WND-nek. Csakhogy nekem van diákigazolványom, amit akkor kaptam, amikor felvettek ebbe az iskolába. Akkor azt mondták, ez az igazolvány négy évig érvényes lesz. Most meg azt mondják, hogy chip nélküli igazolvánnyal nem szavazhatok.

A WND cikke leírja, hogy miután Andrea Hernandez nem volt hajlandó viselni a chippel ellátott igazolványt, Ray Galindo, az iskola igazgatóhelyettese levelet írt a diák szüleinek:

„Egyszerűen arra kérjük a lányukat, hogy viselje az igazolványt, mint minden más diák és felnőtt a Jay iskola területén,”áll a levélben.

Lehet, hogy a lány egyelőre elkerülheti az igazolvány viselését, de az iskola azt ígéri, a jövőben keményebb büntetésre számíthatnak az ellenszegülők, amint a rendszer hivatalosan is kötelezővé válik.
„Nyomatékosan kérem önöket, fogadják el ezt a megoldást, hogy lányuk oktatási programja ne sérüljön. Ahogyan azt kommunikáltuk, az igazolvány viselésének elutasítása bizonyos következményeket von majd maga után, ahogy a rendszer teljes bevezetésével haladunk előre,” írta Galindo.

Steve Hernandez, a lány édesapja, a WND-nek nyilatkozva elmondta, hogy az iskola mutat némi hajlandóságot az együttműködésre, de a család kijelentette, hogy „a programmal szemben megfogalmazott kritikák hangoztatásával nem hagynak fel” és nem fogják nyilvánosan elismerni létjogosultságát.

„Megmondtam Mr. Galindo-nak, hogy ez számunkra elfogadhatatlan, mert az sugallná, hogy egyetértek a körzet oktatási politikájával. Nem hiszem, hogy nekem és a lányomnak fel kellene adnunk alkotmányos jogainkat, amelyek lehetővé teszik, hogy felszólaljunk az általunk helytelennek tartott program ellen,”mondta Mr. Hernandez.

A Northside Independent iskolakörzet 2 millió dolláros plusz állami támogatásra számít, amennyiben javítani tud rossz hiányzási statisztikáin. Ehhez képest az új nyomon követő rendszer kiépítése csupán 500 ezer dollárba kerül iskolának, amihez 136.005 dollár fenntartási költség jön még hozzá.
Az extra pénz ugyanakkor nem fedezi azokat a károkat, amik az új rendszer bevezetéséből eredhetnek. Heather Fazio, a Texasiak a Számon Kérhető Vezetésért munkatársa elmondta, hogy az Információszabadságról Szóló Törvény értelmében beadott kérvényére válaszul, mindössze 30 dollárért megkapta az iskolakörzet valamennyi diákjának nevét és lakcímét.


„Ezt az információt bárki megszerezheti és ennek birtokában, egy RFID olvasó segítségével, bárki bármikor megállapíthatja, hol tartózkodik egy adott diák. Ezeket a chipeket bárki le tudja olvasni, így bárki nyomon követheti a gyerekeket,” mondta.

Kirsten Bokenkamp, az ACLU (Amerikai Polgárjogi Szövetség) munkatársa a San Antonio Express-News-nak még az év első felében nyilatkozva elmondta, hogy szervezete az oktatási bizottságnak a nyomon követő rendszer bevezetésére vonatkozó döntésének megtámadására készül, de az iskola ettől függetlenül nem állt le a programmal. Steve Hernandez is megkereste az ACLU-t, hogy képviseljék lányát az ügyben, de Rebecca Robertson, a szervezet helyi ágának munkatársa azt mondta, hogy az ACLU Texas ezt nem teheti meg, mivel az ügy nem felel meg a szervezet feltételeinek.